a little present from Motiflow

Een klein cadeautje voor jou

Motiflow

Zo'n leuke verrassing om dit kleine cadeautje in de brievenbus te vinden. Een stuk stof bedrukt met één van mijn ontwerpen uit de serie 'feathered friends'. Ik heb het  'Lady Bird' genoemd. Deze stof en andere ontwerpen zijn nu te bestellen via Motiflow.

Zou het niet ontzettend leuk zijn, om iets speciaals te maken van deze stof zodat je iemand er een enorm plezier mee doet?

Een schort voor een echte keukenprinses, een grappig tasje voor een nichtje van je, of een dekbedovertrek zoals niemand anders er een heeft?
Bij Motiflow maken ze dat mogelijk. Het is heel eenvoudig om de stof van jouw keuze via hen te bestellen. Er zijn natuurlijk nog meer leuke dessins te vinden in de shop. Ook kun je het ontwerp van jouw keuze op papier bestellen. De kwaliteiten van stof en papier vind je onderaan dit bericht en op de Motiflow site.

Klik op de knop hieronder om naar de winkel op Motiflow te gaan. Kies daar jouw favoriet, katoen of papier en de afmetingen en volg de instructies in de shop. 

 

Do you like to read this post in English?

Een klein cadeautje voor jou

Ik kreeg een klein cadeau en nu heb ik er ook één voor jou.

Als een extra bonus is er een actiecode geldig gedurende de maand januari. Gebruik de actiecode hier onder en je zult € 5,- korting krijgen op je bestelling. 

De code is geldig tot 01-02-2017.

De actiecode is: "Motiflow-Em.surfacedesign5"

geldig to 01-02-2017

Ontwerpen die je in de shop kunt vinden

Hieronder vind je de ontwerpen die op dit moment beschikbaar zijn in de shop. Sommige zijn beschikbaar op verschillende schaalgrootte. Wanneer je andere wensen hebt voor schaal of kleur of ontwerp, schrijf me en dan komen we er samen vast uit om voor jouw project het ontwerp op maat te maken.

Er zijn nog meer ontwerpen in de maak van mijn hand voor de Motiflow shop. Wanneer je graag op de hoogte blijft, ik maak updates bekend via de sociale media, hier op het blog en via de nieuwsbrief. Onderaan dit bericht kun je je abonneren op het blog of de nieuwsbrief. 

Op katoen en papier

Bij Motiflow zal het ontwerp van je keuze geprint worden op katoen of papier. Hieronder vind je wat specificaties en op de site van Motiflow vind je nog meer.

Cotton Basic

Een natuurlijke hoge kwaliteit Katoen met een sterke en stabiel reputatie (138 gram).
Geschikt voor: quilting, kleding, interieur accessoires, voeringen en tassen.

Wasinstructies: machinewas warm (max 40℃) of koud op een fijnwasprogramma. Gebruik bij een wasdroger lage temperaturen. Strijk, zonodig, op standaardinstelling met de geprinte zijde aan de onderzijde voor de beste resultaten.

Cotton Satin

Een 100% premium Katoen met een glanzend oppervlak en dichte structuur (100 gram).

Geschikt voor: voeringen, voering van kleding, tassen, blouses, rokken, sjaals, interieur accessoires en zijde accessoires.

Wasinstructies: machinewas warm (max 40℃) of koud op een fijnwasprogramma. Gebruik bij een wasdroger lage temperaturen. Strijk, zonodig, op standaardinstelling met de geprinte zijde aan de onderzijde voor de beste resultaten.

Paper Silk

Een 150 grams eco-friendly, 100% recyclable high-end papier.

Geschikt voor: scrapbooking, creativiteit, poster, interieur ideeën en doe-het-zelf projecten

Veel plezier

Veel plezier met jouw project. En natuurlijk ben ik super nieuwsgierig naar de resultaten gemaakt van deze textiele en papierdessins. Wat zal dat leuk zijn om ze terug te zien in het reactie gedeelte hieronder. Maar je kunt het me ook op een andere manier laten weten. 

More about Motiflow

motiflow logoGiving designers a platform to deliver printed surface patterns to everyone who wants to give their life a personal touch!   

Sign up for this blog

Add you e-mail address to to sign up for this blog and receive an e-mail when the blog is updated.

Newsletter

And stay up to date with our newsletter

Leave a Reply